Vilka vi är

På PDD Solutions är våra värderingar pålitlighet, kunskap och omtanke viktiga, precis som det ska vara. Vi vill att de ska genomsyra allt vi gör och därför använder vi dem för att utvärdera allt vi gör. När vi rekryterar, när vi väljer uppdrag och när vi är ute hos våra kunder, silar vi alla viktiga beslut genom värderingssilen. Det som inte kommer igenom, det gör vi inte.

Vi visar att vi är pålitliga gentemot våra kunder och våra medarbetare genom att vara öppna och transparenta. Hos oss vet du vad du får. Vi tror på att ständiga små förbättringar leder till stora förbättringar över tid. Kaizen. Därför ger vi våra medarbetare möjlighet att förbättra sina kunskaper när det passar dem och inom de områden som intresserar dem. Vår omtanke om medarbetare och kunder har lett till beslutet att teckna kollektivavtal. För att man ska känna sig trygg, oavsett vad som händer.

När det gäller företagskulturen på PDD Solutions, så formas den av alla oss som jobbar här. Och även den silas genom våra värderingar.

 

LÄS MER OM VÅRA KONSULTER

 

Vill du bli en av oss,
tveka inte att höra av dig

1 dec 2017
Vi tecknar kollektivavtal
PDD Solutions tecknar kollektivavtal genom Almega (IT- och Telekomavtalet)
21 Nov 2017
Vi byter namn!
Nu heter vi officiellt PDD Solutions AB!
2 Juli 2007
Företaget grundas
Företaget grundas under namnet Pahlen Design and Development AB.